Sportsrejser: Vinder Leicester virkelig Premier League?

Sportsrejse til England, Premier League

Det er ved at ske. Leicester City er ved at vinde Premier League. Det alle troede var en umulig mission, ser ud til at lykkes. Sportsrejser til engelsk fodbold og Premier League er altid i høj kurs. Men nu har du muligheden for at opleve fodboldhistoriens største sensation.

Leicester vandt endnu en gang i weekenden, da det blev til en smal sejr ude over Crystal Palace. Dermed er danskerklubben fortsat fem solide point foran London-klubben Tottenham, der lige så overraskende er førsteudfordrere til trofæet. Det er i sandhed en vanvittig Premier League-sæson, vi har været vidne til denne gang.

Derfor skal du lade din sportsrejse gå mod det engelske og se Premier League

En sportsrejse til verdens mest interessante liga? Se her, hvorfor du skal tage afsted:

  • Mange vil mene, at Premier League-holdene ikke er ligeså gode som dem i Spanien og Tyskland i disse år. På trods af det, så er den engelske liga stadig klart den mest overvågede. Det er her, alle vil være.
  • I år ser det ud som om, at vi får et helt usandsynligt vinderhold. Leicester City ligger til at vinde ligaen, selvom de sidste år så ud til at rykke ud!
  • Atmosfæren på de engelske stadions skuffer aldrig, og det er dejligt at vide, når man tager afsted. Fansene er altid klar på at skråle igennem, og det er tydeligt at mærke, at England er fodboldens moderland.

En anden mulighed kunne være en sportsrejse til Formel 1, hvor vi endelig har fået en dansker tilbage på banen. Kevin Magnussen har nemlig fået et sæde hos Renault, og Danmark kan derfor endelig prale af at have en Formel 1-kører under sit flag igen. Stemningen er helt speciel ved Formel 1-løb og i forhold til fodboldkampe, så varer oplevelsen en del længere. Løbene er nemlig som regel lagt ud over en hel weekend!

Kig nærmere på sportsrejser her!

Husk at dele...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+