Måske er en sportsrejse til Premier League for dig?

Sportsrejse til England, Premier League

Der sker ting og sager i den populære engelske liga, Premier League. Ligaens nuværende tophold er upåagtede Leicester City, som inden sæsonen var meldt som en af nedrykningskandidaterne. Samtidig ser vi, at de forsvarende mestre fra Chelsea er placeret i midten og legendariske Manchester United klarer sig heller ikke alt for godt. Med andre ord, en sportsrejse til England kan byde på store overraskelser og ikke mindst oplevelser for dig!

Manchester Uniteds mere karismatiske manager, Louis van Gaal, ser nemlig ud til at gå af hos Old Trafford når vi når hen til sidst på sommeren. Med søndagens nederlag mod West Bromwich ser det nemlig sort ud for den hollandske træner, der kæmper med at vinde tilskuernes gunst på Old Trafford. Det ser dog ud til, at hollænderen får indeværende sæson ud, før han trækker sig.

Det har aldrig været så aktuelt at bestille en sportsrejse til Premier League, som det er i disse uger og måneder. På vej ind i den afgørende fase aner ingen, hvem der står til at vinde Premier League. Samtidig spiller nogle af de mindre hold rigtig god fodbold, og det kan være en kæmpe oplevelse at komme tage på en sportsrejse til de mindre stadions, hvor stemningen er på sit absolut højeste!

Det går også særligt godt for Stoke City i indeværende sæson og Brittania Stadium, er op til flere udråbt som værende det mest støjende og spektakulære stadion i ligaen. Mark Hughes’ fodboldspillere leverer desuden en rigtig god præstation, som ikke ligner det Stoke, vi kender, og det får tilskuerne op at stolene. En fodboldtur med vennerne hertil vil helt sikkert være en uforglemmelig fodboldtur for de fleste fodboldfans.

Der er rigtig mange måder at skræddersy en sportsrejse til England. Længere nede i ligaen finder man overraskende de forsvarende mestre fra Chelsea. Med det uafgjorte resultat mod netop Stoke er de forsvarende mestre placeret som #10 på ranglisten, og det ser derfor sort ud for den resterende sæson. Det er sikkert også sidste udkald, hvis man vil opleve manager Guus Hiddink i spidsen for klubben i London.

Husk at dele...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+