Hvilken brusedør passer bedst til boligen?

Flest foretrækker en smuk brusedør i glas

Det er et spørgsmål som mange stiller sig selv, når de skal i gang med at renovere eller ombygge badeværelset i deres bolig. En smuk brusedør er for de fleste en æstetisk og elegant detalje, der er med til at fulde udtrykket i dit badeværelse. Glasdøren vil få badeværelset, der ofte er et mindre rum, til at syne større. Generelt er glas er en let og fleksibel løsning der ikke tynger i lokalet. Rent æstetisk er det en fordel at vælge et knapt så massivt materiale end fx end almindelig væg eller en muret flisevæg, fordi glasset får rummet til at føles større. I modsætning til flisevægge er glas et stilsikkert og tidløst alternativ, der altid vil give et klassisk og moderne udtryk i rummet.

Udover at give et smukt præg til både brusekabinen og badeværelset som helhed, vil brusedøren også bidrage til at dække for eventuel stænk og vanddryp, når du bader. Glas er let og hurtigt at vedligeholde og kræver ikke en stor indsats, når det kommer til rengøring. Især i forhold til flisevægge med fuger har glasdøren en stor rengøringsvenlighed – den er nem at tørre at med en gummisvaber efter bad og kræver kun sjældent at blive afkalket. Det er en fordel at bruge et viskestykke til at tørre efter med, for at minimere kalkaflejringer på glasset. På den måde vil glasdøren holde sig smuk og ren længst muligt. Engang imellem er det dog alligevel nødvendigt at vedligeholde brusedøren ved at afkalke den med et mildt afkalkningsmiddel. Du kan med fordel afslutte rengøring ved at pudse glasset op med ganske almindelig glasrens for at give døren et fint finish.

I sammenligning med bruseforhæng får du en mere langtidsholdbar og praktisk løsning med en brusedør i glas, fordi bruseforhænget ofte minimum ugentlig skal pilles ned og vaskes i vaskemaskine. Derudover kender vi alle til problemet med et ofte muggent badeforhæng, der er i bunden både bliver gulligt og afgiver en sær lugt. Det er du fuldstændig fri for med en smuk, tidløs og æstetisk brusedør i glas som kan give dig et flot finish, uanset om du har et stort eller lille baderum.

Husk at dele...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+