Hvilken bruseafskærmning matcher din bolig bedst?

En moderne bruseafskærmning til badeværelset

Der er mange muligheder, når du skal finde den rigtige bruseafskærmning til badeværelset. Efterhånden findes de i utallige typer, materialer og farver hvilket ikke gør processen og beslutningen meget nemmere.

Man kan afskærme sin bruser på mange måder. En brusevæg er oftest den mest populære løsning, og har været det i mange år. Det virker som, det er en trend, der ikke bare sådan vil forsvinde. Og det er ganske klart. En bruseafskærmning i glas er nemlig en super fin og æstetisk løsning, der vil kaste glans og klasse over dit badeværelse. Samtidig er det også en praktisk fordelagtig løsning, da den er nem at holde ren. Bare sørg for at tørre glasset af efter brug, så står den fin året rundt.

Andre vælger i stedet den mere typiske løsning med et badeforhæng. Det er den klassiske løsning, som er det nemme valg. Specielt hvis du har børn, og skal indrette deres badeværelse, vil det måske være den bedste løsning med et forhæng. Det kan de selv administrere. Vær dog opmærksom på, at det er vigtigt at vaske et badeforhæng rimelig ofte. Ellers risikerer du at det bliver gult og begynder at lugte.

En god idé er at besøge en forhandler, der kan guide dig i den rigtige retning. Tag en snak med vedkommende om, hvad der rører sig på markedet, og tag din beslutning ud fra nogle modeller, som du kan få forevist. Det er vigtigt at vælge rigtigt, da man ellers ikke bliver glad for det samlede indtryk af selve badeværelset, der for mange er et af vigtigste rum. Et rum, der gerne skal give en følelse af intimitet, hygge og dynamik. En bruseafskærmning kan være mange ting, det handler bare om at finde ud af, hvad det skal være for dig.

Husk at dele...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+