Her får du mest ud af din fodboldrejse

Få mere ud af din fodboldrejse

Fodboldrejser har sjældent været mere populære. Pengene i international fodbold blive større og større – og det skyldes den kæmpemæssige interesse, som omkranser de største ligaer rundt om i verden. En af de mest lukrative turneringer at deltage i, Champions League, er endelig tilbage igen efter en lang, lang vinterpause. Læs med her, og find ud af mere om fodboldrejser til den største internationale turnering for klubhold.

I returopgørene i denne runde af Champions League kan vi se frem til nogle kæmpestore opgør. Et af dem, som mange fans ser frem imod, er Barcelonas opgør mod Arsenal. Spanierne vandt med 2-0 i London og er derfor store favoritter til at gå videre. Det bliver ikke mindre spændende, når Bayern München samme aften tager imod italienske Juventus. Dette opgør sluttede 2-2 i Italien, og intet er derfor afgjort, forud for det kommende stormøde i det sydtyske.

Netop Bayern München er en super nem måde at opleve verdens bedste fodboldspillere i aktion. Man slipper for at skulle tænke på flybilletter og flyafgange, og i stedet kan man blot sætte sig ind i sin bil og tøffe afsted i eget tempo. Og med en kamp mod de italienske mestre i sigte, så burde der være statsgaranti for underholdning.

Få mere ud af din fodboldrejse med et besøg på klubbens fodboldmuseum

Besøger du en af de klubber, der stadig er med i Champions League, så skal du med garanti overvære nogle af de bedste spillere og største klubber. Her kan det være en rigtig god idé at planlægge et besøg på klubbens museum, da det giver en helt anden dimension til fodboldrejsen. På denne måde får man nemlig et unikt kendskab til den pågældende klubs historie og kultur, og hvem ved – måske falder du pladask for klubben og måden den bliver drevet på?

En fodboldrejse med kulturindhold er en fed måde at lære på, og her er klubbernes fodboldmuseer den perfekte måde at opnå dette på. Hvis du er interesseret i at se nærmere på fodboldrejser til Champions League kan vi varmt anbefale www.latravel.dk/dk/Fodboldrejser

Husk at dele...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+