Gør boligindretningen nem med et hæve-/sænkebord

Indret din bolig smart med hæve-/sænkeborde

Boligindretning er ofte grund til mange store frustrationer i parforhold og livet generelt. Det kan nemlig være svært at beslutte sig og blive enige om, hvordan den nye bolig skal indrettes. Er man så heldig at have plads til at installere et kontor i den private bolig, bliver det bestemt ikke nemmere at beslutte sig for, hvilke møbler, der skal indrettes med. Mange danskere har dog indset, at et hæve-/sænkebord er det bedste valg, når du skal finde dit arbejds- eller skrivebord til kontoret derhjemme.

Et hæve sænkebord er, som navnet måske giver væk, et bord, der både kan hæves og sænkes efter eget ønske. Det betyder, at du hele tiden kan justere på bordpladen med den elektroniske indstilling. Skrivebordet er enormt praktisk i et hjem, der har flere forskellige størrelser boende. Hvis der er børn i boligen kan de nemlig nemt omgås bordet, som alle kan finde ud af at administrere.

Disse ting skal du overveje, når du skal have dit første hæve sænkebord

Der er flere ting du skal have med i baghovedet, når valget af arbejdsbord skal træffes:

  • Der er flere forskellige steltyper til hæve-/sænkebordet. Vælg den mest praktiske løsning.
  • Overvej hvilken bordplade, du ønsker bordet skal have. Hvad skal det bruges til?
  • Hvor stort skal bordet være? Det afhænger af hvor mange, der skal bruge bordet dagligt.

En af de store fordele, der følger med et hæve-/sænkebord, er, at det gør resten af boligindretningen nemmere. Man behøver nemlig ikke at lægge så mange kræfter i valget af kontorstolen, når du først har besluttet dig for at købe et hæve sænkebord. Med den elektriske højdeindstilling kan du nemlig sørge for, at højden på bordet kommer til at passe med enhver kontorstol, som du måtte ønske at supplere indretningen med. Held og lykke med at finde det rigtige skrivebord.

Kig forbi de nye hæve-/sænkeborde på jkoffice.dk

Husk at dele...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+