Giv din nye bolig det perfekte gulvafløb

Vælg et smart linie eller hjørne gulvafløb til dit badeværelse.

Det er blevet moderne selv at købe grunde og bygge boliger fra bunden af, og det betyder, at man også skal bygge et badeværelse, der både skal indeholde brusekabiner, håndvask og et gulvafløb. Selvom sidstnævnte måske kan lyde som en af de ting, der ikke får størst opmærksomhed, når det designmæssige øje glider hen over rummet, kan det have en enorm positiv effekt på det samlede resultat. Derfor kan det være en rigtig god idé at bygge et stilrent, og netop den slags er der mange af lige nu på det danske marked. Her er en guide, der hurtigt fortæller dig, hvordan dit afløb i gulvet kan gøre badeværelset en hel del mere lækker!

Sådan skaber dit gulvafløb plads til andre ting i rummet

Gulvafløbet har historisk set aldrig været det første, man peger på, når man skal vise det nye bad frem til gæsterne. Men i de seneste par år, er der blevet rettet en hel del fokus mod afløbet i gulvet, og det har skabt nogle fantastiske resultater. Disse medfører, at man i stedet for at kigge på en stor grim rist i badet, kan se en meget diskret og stilren løsning. Denne skabes på følgende måde:

  • Først skal du sørge for, at fliserne på gulvet hælder en meget lille smule hen mod den ene væg. Dette skal ikke være nok til, at man lægger mærke til det, men bare nok til at vandet løber ind imod dit linieafløb eller hjørneafløb
  • Derefter skal du finde en afløbsrist, der kan ligge op ad væggen. Denne kommer i sidste ende til at ligne en fuge

Sidst skal du finde et gulvafløb der passer til dit nye badeværelse. Det vil sige, at du skal have en afløbsskål og et kloaksystem, der passer med det diskrete linie eller hjørneafløb, du gerne vil skabe i dit nye badeværelse.

Husk at dele...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+