Find vej gennem junglen af kontormøbler til din bolig

Valg af kontormøbler til din bolig kan være svært.

Det kan være svært at beslutte sig, når man skal finde nye møbler til kontoret i din bolig. Problemet er ofte, at alt kan lade sig gøre. Kun fantasien begrænser indretningen. Hvad end det handler om borde, kontorstole, skillevægge, tilbehør eller belysning, så findes der uendelige muligheder.

Skal din kontorstol have hjul, være justerbar eller ergonomisk? Skal man kunne ændre og indstille på højden og hvad med arbejdsbordet? Det vigtigste element for mange på deres kontor. Skal man vælge en udgave af de nye, smarte hæve sænkeborde, som kan justeres efter ønske? Hvilket så igen giver et friere valg af stol. Ja – valg af kontormøbler kan vitterligt være en jungle. Og når der er tale om indretning af et hjemmekontor, så har man typiske også nogle helt klare præferencer til farver og stil, så det falder i hak med resten af interiøret.

Hvad skal dit fokus være i jagten på de rette kontormøbler?

Her er tre punkter, som kan være gode at holde sig til:

  • Stil: Hvilken stil ønsker du kontoret skal opretholde?
  • Funktionalitet: Hvad er vigtigst? Møblernes udseende eller virke?
  • Økonomi: Med et budget er det nemmere at lægge sig fast på en bestemt gruppe kontormøbler.

Når man vælger sine kontormøbler, er det vigtigt at huske på, hvem det er, man indretter til. Hvad bliver kontoret brugt til? Skal kontoret bruges af virksomhedens topchef, kan det være nødvendigt at have fokus på signalværdien af de møbler, man vælger. Er kontoret derimod et stort lokale, hvor f.eks. 30-40 telemarketingsmedarbejdere dagligt holder til, er det vigtige at fokusere på funktionaliteten af lokalet. Hvordan effektiviserer man deres arbejdsproces mest muligt? Her kan hæve-/sænkebordet, som højdemæssigt kan indstilles efter medarbejderens eget ønske, være en god idé. Er kontoret placeret i den private bolig, er det måske en idé at vælge noget, som børn også kan omgås. En ting er sikkert; mulighederne er mange.

Bor du i nærheden af storbyerne Århus eller København, så find et stort udvalg af nye eller brugte kontormøbler hos jkoffice.

Husk at dele...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+