En brusevæg kan give dit bad en helt ny dimension

Det er ikke altid nemt at finde den rette brusevæg i glas. Vi kommer med flere anbefalinger.

Det kan være svært at finde ud af, hvilken brusevæg man skal vælge til det nye badeværelse. Der er nemlig mange ting, der skal tages op til overvejelse, inden man kan træffe en beslutning. Før du skal vælge den rigtige glasvæg til badet er det en god idé at tænke over, om det overhoved er den rigtige løsning. Der findes nemlig flere bruseafskærmninger, og brusevægge i glas er ikke altid den bedste løsning. Mange mener, at det er den pæneste og mest æstetiske, og derfor er det også langt den mest populære.

Når det kommer til badeværelser er det dog værd at trække på erfaringen fra andre, der har stået i samme situation. Indretning af badeværelser er nemlig ikke noget nye fænomen, og modsat nogle af de andre rum i boligen, er badeværelset et af de rum, der ikke udvikler sig så meget. Det er de samme udfordringer, man står over for.

Hvilket behov skal din brusevæg opfylde?

Der er flere ting at tænke over, når man skal indrette et badeværelse, for at sikre at man får den rette løsning. En af dem handler om at tænke over, hvilket behov den pågældende bruseafskærmning skal opfylde i rummet, både visuelt og funktionelt.

  • Husk på, at det praktiske element skal være det tungtvejende. Tænk over, om du ønsker en løsning, der skal gøres rent efter brug hver gang.
  • Det stiller nogle specielle krav, hvis badeværelset også skal bruges af børn. De gider nemlig ikke at gøre rent efter sig, og det kan gøre det besværligt med en brusevæg.
  • Hvilken stemning ønsker du, at badeværelset skal have? Og er det foreneligt med at have børn i boligen?

Selvom brusevægge er meget attraktiv i danske boliger, skal du huske på, at det ikke er den mest børnevenlige løsning. En brusevæg skal nemlig tørres af efter brug, og det er optimistisk at tro på, at dine børn gider at gøre dette hver gang. Det kræver der en god portion selvdisciplin efter man har været i bad.

På unidrain.dk kan se flotte billeder af en brusevæg i glas

Husk at dele...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+